UITNODIGINGEN:

Uitnodiging voor gesprek met Linda Voortman en Bert Frings

Geachte relatie,

Vorig jaar hebt u een uitnodiging ontvangen voor de conferentie “Zorg mee met GroenLinks” op 7 februari vorig jaar. Doel van deze conferentie was om input te verzamelen over het zorgbeleid van de gemeente Nijmegen en om van de betrokkenen zelf te horen wat zij belangrijk vinden. Tijdens de conferentie hebben wij u beloofd om u te informeren over de praktische resultaten van uw inbreng: wat hebben wij hiermee gedaan?

Deze belofte willen wij nu graag gestand doen. Daarom nodigen wij u hierbij graag uit voor de bijeenkomst op 14 maart aanstaande van 13.00 tot 15.00 uur in het campagnepand van GroenLinks Nijmegen, Ziekerstraat 81, in het centrum van Nijmegen. De titel van deze bijeenkomst luidt: “Vraag het Linda en Bert”, en hier kunt u al uw vragen over de resultaten en plannen van GroenLinks Nijmegen op het gebied Zorg en Welzijn stellen aan Bert Frings, onze wethouder Zorg en Welzijn en Linda Voortman, woordvoerder Volksgezondheid, Welzijn en Sport van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks.

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal gasten dat wij kunnen verwachten, vragen wij u wel om vooraf via dit e-mailadres te laten weten of u komt. Neem gerust familie, vrienden en andere belangstellenden mee. Voor de goede orde wijzen wij u erop dat voor deze bijeenkomst ook andere geïnteresseerden worden uitgenodigd. Koffie en thee staan klaar. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons ook bereiken op ditzelfde e-mailadres.
Voor informatie over GroenLinks Nijmegen, zie onze nieuwe website op
https://nijmegen.groenlinks.nl/. Ons verkiezingsprogramma kunt u hier lezen.

Vriendelijke groet,

Werkgroep Zorg en Welzijn
GroenLinks Nijmegen
Modify Website

© 2000 - 2014 powered by
Doteasy Web Hosting